Nu går vi igång med sommarkurserna !

På måndag 2 juli kör vi igång våra sommarkurser !

Först och främst vill jag tacka för att ni stöttar vår förening. I år ser vi fler deltagare än på många år. Det är givetvis mycket roligt men det innebär även att vi får chansen att bygga upp verksamheten ytterligare. Vi har utbildat ytterligare instruktörer och det är glädjande att vi därmed kan hålla en kvalitet i utbildningen och i linje med Svenska Seglarförbundets krav. Inför den här säsongen har klubben investerat i en säkerhetsbåt av RIB-typ. Vi har även köpt in en större segelbåt av C55-modell (se separata artiklar om detta). Den  blir ett bra komplement i vår utbildningsverksamhet. Inom några dagar kommer vi att publicera mer information avseende vuxenseglingar och kurs i C55 här på hemsidan.

Skriv även in i era kalendrar att vi ska ha vår klubbdag för alla familjer med seglingstävling med mera den 22 juli (separat artikel nedan) .

I år vill vi komma igång snabbare på den första kursdagen varje vecka. Därför ber vi er som kan, printa ut och fylla i den registreringsblankett som vi mailat till er. Den är mycket viktig för oss. Om ni inte har möjlighet att printa ut ber vi er komma tidigare på måndagen, 30 minuter innan kursstart,  för att ha tid att fylla i blanketten. 

En sak till : glöm inte att ni ansvarar för att barnen har egen flytväst med till kursen.

Än än gång Tack och än en gång Varmt välkomna till en fantastisk sommar.

Bästa hälsningar

Styrelsen genom Anders Kalmerström

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s